top of page

Casalet: 7 de Desembre

El proper dilluns moltes escoles del barri tanquen, com a dia festiu de lliure elecció. El Petit Pesolet us ofereix un dia de casal especial per donar la benvinguda al Nadal. D’aquesta manera els pares podeu estar tranquils perquè sabeu que el vostre fill/a s’ho està passant molt bé en un ambient creatiu, familiar i adaptat.


Farem activitats durant tot el dia de manualitats per decorar el nostre arbre (està esperant a que tots els peques del barri vinguin a posar-lo ben maco),, farem jocs, circuits de Psicomotricitat, contes i per la tarda jugarem lliurement i farem una miqueta de Ioga per acabar de relaxar-nos!


Dirigit a infants de 2 a 8 anys.


Horari i preus:

De 9 a 14h: 20 euros

De 9 a 17h: 35 euros


Places limitades! Per obtenir més informació, podeu enviar un email a elpetitpesolet@gmail.com o bé trucar al (93) 219.67.43.Featured Posts
Vuelve pronto
Una vez que se publiquen entradas, las verás aquí.
Recent Posts
Archive
Search By Tags
No hay tags aún.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page