El Petit Pesolet

Miriam Martínez García

 

Sóc una apassionada dels infants. La seva espontaneïtat, capacitat creativa, autenticitat i la confiança que transmeten enriqueix la meva persona i per això em sento amb la necessitat d’acompanyar-los en el seu creixement i aprenentatge. És per aquest motiu que vull col·laborar i acompanyar als papes i les mames en la seva tasca educativa i fer d’aquest procés tota una aventura!

 

Vaig iniciar els meus estudis com a Técnica d’Educació Infantil. Seguidament, em vaig formar com a Mestre d’Educació Primària i finalment, vaig completar els meus estudis amb la llicenciatura de Psicopedagogia.

 

Tot i així, impulsada per les meves inquietuds i trobar solucions als problemes de motivació escolar, estrès i ansietat que pateixen alguns infants, investigo sobre teràpies que poden servir per ajudar a pal·liar aquestes dificultats. A partir d’aquí, decideixo seguir completant la meva formació amb el Ioga infantil i la Musicoteràpia.

 

Després de seguir aquesta trajectòria i amb esperit emprenedor, sento la necessitat d’unir les meves qualitats humanes i professionals en un únic projecte “El Petit Pesolet”, un espai de desenvolupament infantil dirigit a famílies i infants de 0 a 8 anys. 

 

Us convido a que vingueu amb els vostres petitons per descobrir el món del Petit Pesolet!

 

mar tor i roca

 

 

Sempre m’han dit que des de ben petita ja deia que de gran volia ser “senyoreta de nens petits”.

És per això que vaig decidir fer realitat el meu somni de dedicar-me als infants estudiant el CFGS d’Educació Infantil per ser Tècnica Superior d’Educació Infantil.

 

No només vull viure el dia a dia amb els infants sinó també poder-li’s ensenyar valors, hàbits i coneixements que els permeti arribar a ser grans i bones personetes.

 

Crec que tinc facilitat per endinsar-me ens els seus móns i així donar molt als petits infants, però, a la vegada ells també em transmeten molt a mi i això em fa molt feliç!