top of page

El Petit Pesolet

Miriam Martínez García

 

Sóc una apassionada dels infants. La seva espontaneïtat, capacitat creativa, autenticitat i la confiança que transmeten enriqueix la meva persona i per això em sento amb la necessitat d’acompanyar-los en el seu creixement i aprenentatge. És per aquest motiu que vull col·laborar i acompanyar als papes i les mames en la seva tasca educativa i fer d’aquest procés tota una aventura!

 

Vaig iniciar els meus estudis com a Técnica d’Educació Infantil. Seguidament, em vaig formar com a Mestre d’Educació Primària i finalment, vaig completar els meus estudis amb la llicenciatura de Psicopedagogia.

 

Tot i així, impulsada per les meves inquietuds i trobar solucions als problemes de motivació escolar, estrès i ansietat que pateixen alguns infants, investigo sobre teràpies que poden servir per ajudar a pal·liar aquestes dificultats. A partir d’aquí, decideixo seguir completant la meva formació amb el Ioga infantil i la Musicoteràpia.

 

Després de seguir aquesta trajectòria i amb esperit emprenedor, sento la necessitat d’unir les meves qualitats humanes i professionals en un únic projecte “El Petit Pesolet”, un espai de desenvolupament infantil dirigit a famílies i infants de 0 a 8 anys. 

 

Us convido a que vingueu amb els vostres petitons per descobrir el món del Petit Pesolet!

 

Gemma aguiló (tallerista)

 

 

Hola!


Sóc la Gemma, tècnica en Educació Infantil. Tinc 14 anys d’experiència en dinamització amb infants i famílies.
El piano i la percussió, són la meva especialitat tot i que m'agrada experimentar amb diferents instruments. 
Ajuntant les meves dues passions: la infància i la música, he donat forma a un projecte de tallers musicals on infants i famílies gaudirem apropant-nos a la nostra cultura i a l’aprenentatge del quotidià, a través de ritmes i melodies.

foto_2.jpg
bottom of page