top of page

El Ioga, la unió entre el nostre cos i la nostra ment

 

 

La gran majoria dels infants són inquiets, moguts, els encanta la sensació de viure en llibertat i en constant diversió. Per això, seria lògic que molts de vosaltres (mames i papes) penseu que els vostres fills/es poden avorrir-se realitzant una classe de ioga, doncs seria difícil que estiguessin una estona més tranquils, calmats i no tan esverats. Doncs des de la pròpia experiència us puc dir que amb motivació i una classe ben planificada i divertida es pot aconseguir que els nens i nenes percebin un gran interès per conèixer i practicar aquesta disciplina!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

El més important, per començar, és aprendre a respirar de forma conscient, sentir el procés de forma tranquil·la i sense presses. Quan això s’aconsegueix es poden percebre els avenços en la seva atenció i concentració i alhora els ajudarà a millorar la comunicació amb la resta de persones del seu voltant.

 

Estudis i experiències en el camp de l’educació, han constatat que cada cop més és necessari que els educadors, en general, no es dediquin exclusivament a dictar coneixements sinó que acompanyin, guiïn l’evolució i l’aprenentatge del seus alumnes. El canvi que se’ns exigeix en l’educació passa per aprendre a respectar i potenciar les diferències i singularitats de cadascú, aportant valors i comportaments que ressaltin la seva intel·ligència social i emocional.

 

El ioga ens ha donat les eines necessàries per viure harmoniosament amb nosaltres mateixos i amb la societat. Si els nens i les nenes aprenen a utilitzar-les i a aplicar-les en la seva vida quotidiana, el seu món podrà convertir-se en un lloc molt més tranquil, optimista i feliç.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A qui va dirigit?

 

IogaMini  per nens i nenes de 3 a 7 anys

 

L'infant realitza la classe tot sol amb la resta dels seus companys/es. 

MENSUALITAT: 35 euros 

HORARI:  Dimecres de 17:30 a 18:30h

 

 

Quins beneficis té?

 

- Potencia el desenvolupament de l'atenció i la concentració. 

 

- Afavoreix la relaxació. Per als infants que pateixen hiperactivitat, símptomes d'ansietat o períodes d'estrés, la pràctica del ioga els pot ajudar a autoregular-se. 

 

- Fomenta l'aprenentatge, la memòria, l'equilibri emocional i sobretot l'harmonia. 

 

- Permet enfortir la musculatura i corregir les postures incorrectes de l'esquena. 

 

 

Quines activitats es realit18zen?

Cada classe serà diferent, depenent de la dinàmica i les exigències del grup. Durant les sessions, deixarem volar la nostra imaginació viatjant per entorns que són d’interès pels més petits: el bosc, la platja, el mar, l’espai o un castell encantat, entre d’altres. Treballarem el moviment, la relaxació i la respiració a través del joc.

 

Exemple d’una sessió: Descobrim el gran blau, el Mar!

*Escalfament i jocs introductoris (viatgem pel mar amb un gran vaixell).

*Cant al Sol amb elements i animals del mar.

*Assanes d’animals del mar.

*Respiració a través de jocs.

*Relaxació amb contes del mar, pintura de paisatges creatius, pintura de pedres, etc.

 

 

 

 

 

 

 

bottom of page