top of page

Playgroup- Anglès per als més petits!

 

 

KiDDo és una innovadora escola d'anglès dirigida a tots aquells que creuen que mai no és massa d'hora per aprendre!!! Les sessions són 100% en anglès! de principi a fi.

 

Els infants aprenen la llengua d'una manera lúdica, innovadora, pràctica i vivencial. Els petits jugaran, cantaran, pintaran...però sempre parlant en anglès! Doncs els professionals que imparteixen les classes són tots NATIUS!

 

Quins beneficis té?

com és el mètode Kiddo?

 

  • Immersió lingüística: Maximitzen el temps d'exposicó a l'anglès.  Els mestres utilitzen únicament la llengua anglèsa, adaptant el discurs a l'edat, nivell i característiques del nen/classe.

  • Input + 1: Presenten primer la llengua al nivell dels nens i a continuació a un nivell lleugerament superior per donar'los un repte a assolir. Aviat, el nen veurà com  com el seu nivell d'input a augmentat fent que els reptes i l'aprenentatge també segueixin augmentant. 

  • RepeticióA l'aula, repeteixen frases i estructures clau per reforçar la retenció. La repetició és un mecanisme innat, necessari i vital pel desenvolupament general del nen i l'adquisició de llenguatge.

  • ConsistènciaA l'aula utilitzen un llenguatge consistent i articulat  per tal de facilitar la comprensió i retenció del llenguatge.

  • ContextualitzacióA través de jocs i activitats, faciliten als nens un context en el que es poden comunicar d'una manera senzilla. De res serveix està exposat al llenguatge si aquesta exposició no té un context que aporti significat.

  • RitmeUtilitzen certs ritmes i cadències com a eina de retenció de la llengua.

 

A qui va dirigit?

 

Infants d'1 a 3 anys (la classe es realitza amb l'acompanyament

d'un adult). 

Horari: els dimarts de 17:30 a 18:30h.

Mensualitat: 48 euros

 

 

 

bottom of page