top of page

Ioga per mares i nadons

Un espai on continuar fent ioga desprès de la maternitat.

Durant el postpart i la criança el ioga és una eina excel·lent per acompanyar de forma respectuosa i amorosa el vincle que s’estableix entre tu i el teu nadó. 

 

Les sessions de ioga per a mares i nadons són un espai ideal per introduir el teu bebè a la teva pràctica de ioga però també per sentir, compartir, acceptar ritmes, comunicar-vos i relaxar-vos. 

A través del ioga també t’exercitaràs per tal de recuperar el teu cos després de l’embaràs i el part, posant especial èmfasi en les zones que més han patit i tornant de forma natural a la teva postura corporal. 

 

En aquestes classes podràs descarregar tensions, cansament, angoixes. Oxigenar-te, regenerar-te, recuperar-te i relaxar-te!

a qui va dirigit?

A mares i nadons (es pot començar a impartir el curs des del  primer mes de naixement del nadó).

Preu:

- 40 euros/mes --> classes il·limitades

- 30 euros/mes --> Pack 4 classes

Horari: 

- Dilluns: de 17:30 a 18:30h

- Divendres: de 17:30 a 18:30h

Atenció! Si tens un altre fill/a i no saps on portar-lo mentre fas el curs, no et preocupis perquè hi ha servei de cangur gratuït! Al centre hi ha una sala plena de joguines i jocs perquè s'ho passi d'allò més bé mentre tu practiques Ioga!

Qui imparteix el curs?

Patricia Morante Rosique

 

Mare i mestra de Ioga especialitzada en Ioga & Meditació per l’embaràs i la criança.  Considera el ioga com un espai de trobada amb un mateix i que és una vía per construir una societat més respectuosa i justa.

 

Formació:

  • Ioga per l’embaràs & Yoga Doula (acompanyament perinatal no mèdic de la mare i la familia), formada en el centre Shunia per Gurujagat Kaur Ronen.

  • Massatge Infantil i desenvolupament del nadó.

  • Kundalini Yoga Beyond Basics, formada amb Sat Sansar Kaur.

  • Yoga Prenatal y Postnatal

bottom of page