top of page

 

Per les mares: Gym Pre-part i Post-part

 

 

 

Durant l'embaràs a totes les mares els hi agrada prendres un descans, els hi agrada cuidar-se, estar en contacte amb el seu cos, sentir el seu bebé i preparar-se per el que serà una aventura per tota la vida! Passada aquesta etapa, volen recuperar la forma física i intentar que els músculs que han quedat una miqueta afectats després del part tornin a enfortir-se. Al Petit Pesolet, tenim la teva solució!!!

 

 

Gym Pre-Part per les mamis:

 

En aquest curs es duran a terme sessions de gimnàs amb moviments suaus, és a dir, s'adaptaran els moviments pròpis de tonificació a totes les fases de la gestació. Es realitzaran exercicis d'elasticitat, moviment de la pelvis, control postural i s'enfortiran els músculs que més treballen durant l'embaràs i el part. 

A més, s'inclouran exercicis per treballar la respiració i la relaxació muscular. 

 

Quan es pot començar el curs?

 

A partir del tercer mes d'embaràs.

 

Curs dirigit per la nostra fisio Itsaso Olasagasti. 

 

PREU: 45eu/mes

 

HORARi: A concretar (sol·licitar informació)

 

 

 

 

 

Gym Post-Part per les mamis:

 

En aquest curs es treballarà tota la part abdominal, la musculatura perineal, la cintura, l'esquena i la musculatura profunda postural. L'objectiu és que les mares puguin tornar a recuperar el seu estat corporal després del part. 

 

I com en qualsevol proposta corporal, s'ha de buscar un equilibri entre els moments d'esforç i de relaxació. Per això, es combinaran exercicis on hi ha una mica més de cansanci físic amb activitats per treballar a la concentració i la respiració

 

 

Quan es pot començar el curs?

 

Després de passar la quarentena. 

 

Curs dirigit per la nostra fisio Itsaso Olasagasti. 

 

PREU: 45eu/mes

 

HORARi: A concretar (sol·licitar informació)

 

 

 

 

 

 

 

 

bottom of page